Kristikka yhdisyksenä

"Jumalan avulla eteenpäin"

Kristikka on yhteisö ja paikka, jossa saat kokea kristittyjen yhteyttä ilman rajoja. Meidän joukkoomme mahtuu jokainen, joka haluaa olla raittiuden hengessä rakentamassa ympäristöä, jossa saa hengittää. Kristikka ei ole seurakunta,  vaikka seiniemme sisältä löytyykin myös seurakunnallista toimintaa. Kristikka on yksi harvoista kristillisistä raittiusseuroista. Seuran toiminta on keskittynyt hyvien ja päihteettöminen harrastusmahdollisuuksien tarjoamiseen. Viime vuosien merkittävä toimintamuoto oli Good Will Center toiminta, joka loi paikan maahanmuuttajien ja paikallisten kohtaamiselle. GWC tuki toiminnallaan maahamme eri syistä muuttaneiden kotiutumista. Korona pandemia vaikutti voimakkaasti erilaisista kokoontumisrajoituksista johtuen myös Kristikan toimintaan. Mm GWC toiminta loppui vapaaehtoisten ja keskuksessa kävijoiden puutteeseen. Rajoitukset lopettivat toiminnan, joka ei enää käynistynyt uudelleen pandemian ohi menon jälkeen.

Nykyinen Kristikka on muotoutumassa aktiiviensa näköiseksi. Seuran historiikki kertoo taustasta, jolla on syvyyttä ja laajuutta. Tulevaisuus on kuten aina ihmisen elämässä, epäselvä, mutta menemme edelleen Jumalan avulla eteenpäin. 

Kristikan jäsenistö on moni-ilmeistä, ikähaarukkamme on laaja. Osa jäsenistämme on ollut sitä jo vuosikymmeniä, toiset taas ovat vasta päässeet elämässään vauhtiin. Jos koet mielenkiintoa Kristikan toimintaa kohtaan, voit hakea jäsenyyttä. Seuran hallitus päättää sääntöjen mukaan jäseneksi ottamisesta. Voidaksesi liittyä jäseneksi, sinun tulee olla 15 vuotta täyttänyt kristitty suomen kansalainen. 

 

Viikon sananpaikka

Alussa loi Jumala taivaan ja maan. (1. Moos 1:1)

 

Lue Lisää