Kristikan jäseneksi

"Jumalan avulla eteenpäin"

Kristikka on yhteisö ja paikka, jossa saat kokea kristittyjen yhteyttä ilman rajoja. Meidän joukkoomme mahtuu jokainen, joka haluaa olla raittiuden hengessä rakentamassa ympäristöä, jossa saa hengittää. Kristikka ei ole seurakunta,  vaikka seiniemme sisältä löytyykin myös seurakunnallista toimintaa. Kristikka on yksi harvoista kristillisistä raittiusseuroista. Seuran toiminta on keskittynyt hyvien ja päihteettöminen harrastusmahdollisuuksien tarjoamiseen.

Kristikan jäsenistö on moni-ilmeistä, ikähaarukkamme on laaja. Osa jäsenistämme on ollut sitä jo vuosikymmeniä, toiset taas ovat vasta löytäneet kristillisen raittiusaatteen. Jos koet mielenkiintoa Kristikan toimintaa kohtaan, voit hakea jäsenyyttä. Seuran hallitus päättää sääntöjen mukaan jäseneksi ottamisesta. Voidaksesi liittyä jäseneksi, sinun tulee olla 15 vuotta täyttänyt kristitty suomen kansalainen.

Kristikan jäsenmaksu on 15 €/v. Jäsenenä pääset vaikuttamaan seuran toimintaan.

 

Jäsenhakemuksen täyttäminen:

Liitä viestiisi koko nimesi, yhteystietosi eli osoite ja puhelinnumero sekä syntymäaikasi muodossa pp.kk.vvvv

Kun hakemuksesi on käsitelty, saat sähköpostiviestin, jonka yhteydessä on linkki sivustolle, jossa pääset antamaan tarkemmat tietosi suoraan jäsenrekisteriimme. 

Jäsenhakemus

12 + 11 =